Latest Lead4Pass 1y0-341 dumps to help you pass the 2023 exam

0 Comments

lead4pass 1y0-341 dumps 2023

Lead4Pass 1y0-341 dumps contain 107 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2023 CCP-AppDS 1y0-341 certification exam.

Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2023 1y0-341 dumps: https://www.leads4pass.com/1y0-341.html,
Help you pass the exam with ease.

Share a part of Lead4Pass 1y0-341 dumps exam questions and answers online study:

Number of exam questionsExam nameExam codeLast updated
15Citrix ADC Advanced Topics – Security, Management, and Optimization1Y0-3411y0-341 dumps
Question 1:

A Citrix Engineer needs to set up access to an internal application for external partners.

Which two entities must the engineer configure on the Citrix ADC to support this? (Choose two.)

A. SAML Policy

B. SAMLldP Profile

C. SAMLldP Policy

D. SAML Action

Correct Answer: AB

Reference: https://www.citrix.com/blogs/2015/04/09/how-to-use-saml-authentication-with-storefront-2-6/

 
Question 2:

Which action ensures that content is retrieved from the server of origin?

A. CACHE

B. MAY_CACHE

C. NOCACHE

D. MAY_NOCACHE

Correct Answer: C

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-adc/current-release/optimization/integrated-caching/configure-cookies-headers-and-polling.html

 
Question 3:

Scenario: During application troubleshooting, a Citrix Engineer notices that response traffic received from a protected web application is NOT matching what the web server is sending out. The auditor is concerned that a Man-In-The-Middle attack is in progress.

Which action is the Citrix Web App Firewall performing that would trigger this false positive?

A. Removing the Last-Modified header

B. Inserting a hidden form field

C. Removing the Accept-Encoding header

D. Modifying and adding cookies in the response

Correct Answer: D

Question 4:

Which Citrix Application Delivery Management (ADM) feature can a Citrix Engineer use to narrow a list of Citrix ADC devices based on pre-defined criteria?

A. AutoScale Groups

B. Instance Groups

C. Configuration Template

D. Tags

E. Agent

Correct Answer: D

 
Question 5:

Which protection can a Citrix Engineer implement to prevent a hacker from extracting a customer list from the company website?

A. Cross-Site Request Forgeries (CSRF)

B. Form Field Consistency

C. HTML Cross-Site Scripting (XSS)

D. HTML SQL Injection

Correct Answer: D

Question 6:

A Citrix Engineer is notified that no traffic is reaching the protected web application. While investigating, the

engineer notices that the Citrix Web App Firewall policy has 516,72 hits.

What should the engineer check next?

A. The security checks in the assigned profile

B. The HTML Error Object

C. The policy expression

D. The security checks in the global default profile

Correct Answer: A

 
Question 7:

Scenario: A Citrix Engineer configures Citrix Web App Firewall to protect an application. Users report that they are NOT able to log on. The engineer enables a Start URL relaxation for the path //login.aspx.

What is the effect of the Start URL relaxation on the application?

A. Access to the path /login.aspx is unblocked.

B. Access to the path /login.aspx is blocked.

C. External users are blocked from the path /login.aspx. Internal users are permitted to the path / login.aspx.

D. Non-administrative users are blocked from the path /login.aspx Administrative users are permitted to the path /login.aspx.

Correct Answer: A

 
Question 8:

Scenario: A Citrix Engineer wants to protect a web application using Citrix Web App Firewall. The engineer enables the Learn action for the Start URL, HTML, Cross-Site Scripting, and HTML SQL Injection protections. The engineer assigns this profile to a policy, which is then bound to the virtual server.

Which two items can the engineer check to determine that the Learn action is NOT capturing any rules? (Choose two.)

A. The HTML Error Object is configured for the profile.

B. Enough space is left on the /flash file system.

C. The as learn process is running on the Citrix ADC appliance.

D. The Learn database is less than 20 MB.

Correct Answer: AC

 
Question 9:

A Citrix Engineer wants to delegate management of Citrix Application Delivery Management (ADM) to a junior team member.

Which assigned role will limit the team member to view all application-related data?

A. readonly

B. appReadonly

C. admin

D. appAdmin

Correct Answer: B

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-application-delivery-management-service/setting-up/configuring-role-based-access-control.html

 
Question 10:

Which Front End Optimization technique causes the Citrix ADC to resize images before sending them to the client?

A. Minify

B. Shrink to Attributes

C. Compression

D. Inlining

Correct Answer: B

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-adc/current-release/optimization/front-end-optimization.html

 
Question 11:

A Citrix Engineer wants the Citrix Web App Firewall to respond with a page stored on the Citrix ADC when a violation is detected.

Which profile setting accomplishes this?

A. Redirect URL

B. RFC Profile

C. Default Request

D. HTML Error Object

Correct Answer: D

Reference: https://support.citrix.com/article/CTX140293

 
Question 12:

Scenario: A Citrix Engineer implements Application-level Quality of Experience (AppQoE) to protect a web application. Shortly after that, users call to complain that nearly every request is being met with a Captcha.

What can the engineer do to improve the user experience?

A. Disable the Captcha.

B. Increase the DOS Attack Threshold.

C. Increase the Policy Queue Depth.

D. Increase the Session Life.

Correct Answer: B

 
Question 13:

What is required for connecting a data center to the Citrix Application Delivery Management (ADM) Service?

A. Instance

B. Configuration Job

C. Agent

D. Syslog

Correct Answer: C

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-application-delivery-management-service/citrix-applicationdelivery-management-service.html

Question 14:

In which order is a client request to a protected web application processed?

A. CitrixWebApp Firewall, Load Balancing, Caching, Rewrite

B. Caching, Citrix Web App Firewall, Load Balancing, Rewrite

C. Citrix Web App Firewall, Caching, Load Balancing, Rewrite

D. Load Balancing, Citrix Web App Firewall, Caching, Rewrite

Correct Answer: C

 
Question 15:

Which feature of Learning should a Citrix Engineer configure to direct Citrix Web App Firewall to learn from specific sessions?

A. Advanced policy expression filter

B. Default policy expression filter

C. Trusted Learning Clients list

D. Manage Content Types for Safe Commerce

Correct Answer: C

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-adc/current-release/application-firewall/profiles/learning.html


 

CCP-AppDS 1y0-341 certification exam questions and answers are verified by an expert team, authentic and valid, download Lead4Pass 1y0-341 dumps: https://www.leads4pass.com/1y0-341.html, use
Practice 107 exam questions in PDF or VCE tool, guaranteeing you 100% pass the exam.

Related Posts

Latest 1Y0-341 dumps [2022] Citrix CCP-AppDS Exam

0 Comments

Lead4Pas provides updated Citrix 1Y0-341 dumps for Citrix CCP-AppDS Exam preparation in VCE learning engine and pdf format. And provide free 1Y0-341 exam questions. What is the Citrix CCP-AppDS certification exam? Vendor: CitrixExam Code: 1Y0-341Exam Name: Citrix ADC Advanced Topics – Security, Management, and OptimizationCertification: CCP-AppDSNumber of Questions: 69 questionsDuration: 75…

LATEST LEADS4PASS 1Y0-341 DUMPS TO HELP YOU PASS THE 2024 EXAM

0 Comments

Leads4Pass 1y0-341 dumps contain 107 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2024 CCP-AppDS 1y0-341 certification exam. Leads4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2024 1y0-341 dumps: https://www.leads4pass.com/1y0-341.html,Help…