Latest Lead4Pass 1Y0-311 dumps to help you pass the 2023 exam

0 Comments

lead4pass 1y0-311 dumps 2023

Lead4Pass 1Y0-311 dumps contain 138 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2023 CCE-V 1Y0-311 certification exam.

Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2023 1Y0-311 dumps: https://www.leads4pass.com/1y0-311.html,
Help you pass the exam with ease.

Share a part of Lead4Pass 1Y0-311 dumps exam questions and answers online study:

Number of exam questionsExam nameExam code
15Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 LTSR Advanced Administration1y0-311
Question 1:

A Citrix Engineer needs to map a network drive for the HR user group, but does NOT want the network drive to be available to Windows XP users. Which step can the engineer take within Workspace Environment Management (WEM) to complete this task?

A. Add the Infrastructure Services server ADMX template to the Active Directory group policy and configure the network drive setting in a GPO. Then apply a filter to assign the No Client OS Match condition to Windows XP and assign the GPO to the OU containing the HR users.

B. Add the network drive in the WEM environmental settings and apply the No Client OS Match condition to Windows XP. Then assign environmental setting to the HR user group.

C. Use the Management Agent Host Configuration ADMX template to specify the network drive location. Then apply a filter to assign the No Client OS Match condition to Windows XP and a second filter to assign the Active Directory Group Match to the HR user group.

D. Create an action mapping the network drive and apply the No Client OS Match condition to Windows XP. Then assign the action to the HP user group.

 

Correct Answer: D

 
Question 2:

Scenario: A Citrix Engineer recently implemented a Provisioning Services pilot environment, which still has all the default configurations and uses a standalone SQL Server Express machine to host the Farm database. Management would like

the engineer to expand the environmental so that it can be used to support several critical use cases within the organization. The farm database must meet these requirements:

-The solution must ensure that production users are NOT impacted in the event of a database outage.

-The solution must NOT require manual administrator intervention.

-No additional funding is available to accomplish this objective.

Which configuration will meet all the requirements of the scenario?

A. SQL AlwaysOn Availability Group

B. Offline database support

C. SQL Mirroring

D. SQL Clustering

 

Correct Answer: B

 
Question 3:

Which Provisioning Services infrastructure component must a Citrix Engineer configure first during the initial deployment?

A. Site

B. Farm

C. Device collection

D. Store

 

Correct Answer: B

 
Question 4:

Which three benefits can a Citrix Engineer achieve by using the robocopy command to replicate vDisk files between storage locations? (Choose three.)

A. It tolerates network disruptions during file transfer and continues copying after network is restored.

B. It is able to replicate files to multiple concurrent Stores using a “hub and spoke” model.

C. It preserves vDisk file time stamps.

D. It can be included in a script to automate replication at scheduled times.

E. It can be configured to use a limited amount of bandwidth for each file copy.

 

Correct Answer: BCD

 
Question 5:

Scenario: A Citrix Engineer maintains a multi-zone XenDesktop infrastructure with two Virtual Delivery Agent (VDA) machines located in the Primary Zone and two VDAs in the Satellite Zone. Each zone contains a single Delivery Controller.

During an unexpected outage, the Delivery Controller in the Primary Zone went offline and did NOT resume.

What will happen to the VDAs in the Primary Zone?

A. The VDAs in the Primary Zone will attempt to register with the Delivery Controller in the Satellite Zone.

B. The VDAs in the Primary Zone will make intermittent attempts to re-register with the Delivery Controller in the Primary Zone.

C. The VDAs in the Primary Zone will remain in a registered state, regardless of the Delivery Controller being offline.

D. The VDAs in the Primary Zone will go to an unregistered state and NOT attempt to re-register until the local Delivery Controller resumes and is online.

 

Correct Answer: B

 
Question 6:

A Citric Engineer is checking the IOPS on the local vDisk Store after setting up and configuring the environment. Which two tools can the engineer use to check the IOPS for the Store? (Choose two.)

A. Performance Monitor

B. Process Monitor

C. Process Explorer

D. Disk Management

 

Correct Answer: AB

Reference http://www.basvankaam.com/2014/07/29/the-ultimate-iops-cheat-sheet/

 
Question 7:

Scenario: A company has locations in three cities: New York, San Francisco and Miami. Each location is connected over a WAN link. Each location maintains a large number of users who will need to access applications and desktop

resources.

A Citrix Engineer maintains minimal hardware resources and needs to build a new XenDesktop infrastructure that can guarantee a reliable network for the users and which requires minimal infrastructure management for the engineer.

Which deployment should the engineer implement to meet this scenario?

A. A single XenDesktop Site with three zones (Primary Zone in New York and two Satellite Zones in Miami and San Francisco), and one SQL database maintained in each zone.

B. A single XenDesktop Site with three Satellite Zones (New York, Miami and San Francisco), with each zone maintaining its own Cloud Connector and implementation of the infrastructure within the Citrix Cloud.

C. A single XenDesktop Site with three zones (Primary Zone in New York and two Satellite Zones in Miami and San Francisco), and one SQL database maintained in New York.

D. A single XenDesktop Site with three Satellite Zones (New York, Miami and San Francisco), a single Cloud Connector in one of the Satellite Zones and implementation of the infrastructure within the Citrix Cloud.

 

Correct Answer: B

 
Question 8:

Scenario: A Citrix Engineer needs to configure a baseline Citrix policy for a new user group in the XenApp and XenDesktop environment. The users are connecting from branch offices over a WAN connection. The Citrix SD-WANs are supporting each of the WAN connections. The users are connecting to Windows Server 2012 R2 published desktops. The primary objective of the policies is to utilize the WAN link bandwidth as optimally as possible.

Which two Citrix policy templates should the engineer use to accomplish this scenario? (Choose two.)

A. High Server Scalability

B. Optimized for CloudBridge

C. Optimized for WAN-Legacy OS

D. Optimized for WAN

E. High Server Scalability-Legacy OS

 

Correct Answer: AD

 
Question 9:

Scenario: A Citrix Engineer added a second Provisioning Services server to an existing Provisioning Services Site for high availability. The engineer copied the virtual hard drive (VHD) files to the store on the new Provisioning Services server. After doing that, the second server did NOT show the disk as `available\’ under replication status.

Which is vDisk replication status failing for the new server?

A. The vDisk is still in Standard mode.

B. The disk has to be replicated through Distributed File System Replication (DFSR).

C. The manifest file has NOT been created.

D. The .PVP file has NOT been copied.

 

Correct Answer: D

Reference: http://sahilgoyals.blogspot.ch/2016/03/citrix-provisioning-server-vdisk-is.html

 
Question 10:

Which two vDisk states allow a Citrix Engineer to make permanent changes to a VDisk? (Choose two.)

A. Production version

B. Test version

C. Private mode

D. Maintenance version

E. Standard mode

 

Correct Answer: CD

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/provisioning/7-1/pvs-vdisks-lifecycle-wrapper/pvs-vdisks-update-wrapper.html

 
Question 11:

A Citrix Engineer has enabled Local Host Cache in a XenDesktop Site to manage outage situations.

Which three resources are supported by the Local Host Cache at the time of a database outage? (Choose three.)

A. Pooled VDI desktops created by Machine Creation Services (MCS)

B. Server-Hosted applications

C. Server-Hosted desktop

D. Static (assigned) desktops

E. Pooled VDI desktops created by Provisioning Services (PVS)

 

Correct Answer: BCD

Local Host Cache is supported for server-hosted applications and desktops, and static (assigned) desktops; it is not supported for pooled VDI desktops (created by MCS or PVS).

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/xenapp-and-xendesktop/7-13/manage-deployment/local-host-cache.html

 
Question 12:

Scenario: A Citrix Engineer has implemented a multi-zone environment with the following characteristics:

-One Primary Zone in New York, one Satellite Zone in San Francisco and another in Singapore -Microsoft Excel Application available in all zones -Singapore zone configured as the App Home for Microsoft Excel -San Francisco configured as the User Home for User1

User1 is currently located in the New York zone, and clicks the icon for Microsoft Excel in Receiver. User1 does NOT have any existing sessions in the environment. Based on this scenario, a new session will be launched in ________. (Choose the correct option to complete the sentence).

A. Singapore

B. San Francisco

C. The VDA with the lowest load index

D. New York

 

Correct Answer: D

 
Question 13:

Scenario: A Citrix Engineer is managing an existing XenDesktop and Workspace Environment Management (WEM) infrastructure. The engineer performed recent benchmarks on all the user applications. As a result of this investigation, the engineer determined that some applications are consuming excess memory even when they are idle and NOT actively being utilized by users. This results in performance degradation of active applications.

Which step can the engineer take to help improve the performance degradation of active applications?

A. Enable Working Set Optimization and set Idle State Limit to 10 minutes.

B. Enable Process I/O Priority and add Specified Processes.

C. Enable Working Set Optimization and set Idle Sample Time to 10 minutes.

D. Enable Working Set Optimization and Exclude Specified Processes.

 

Correct Answer: C

Reference: https://dreadysblog.wordpress.com/2016/11/07/10-20-seconds-login-times-with-citrix-workspace-environment-management/

 
Question 14:

Which Provisioning Services component can communicate directly with the Farm database?

A. Store

B. Provisioning Services server

C. vDisk

D. Target device

 

Correct Answer: B

 
Question 15:

Scenario:

A Citrix Engineer is managing a XenApp and XenDesktop environment that has been built with the following site architecture:

-Site A was created in datacenter

-Site B was created in datacenter

-A Citrix Gateway is set up in each datacenter. Each Gateway has access to both Sites.

-The StoreFront server group in each Site is configured to enumerate resources from both Sites.

-Application A is available in Site A only.

-Optimal Gateway Routing has NOT been configured.

A user located near datacenter B logs in through Citrix and attempts to launch Application A. Which behavior is expected in this scenario?

A. Resource enumeration and the HDX connection are established using Gateway A.

B. Resource enumeration occurs through Gateway A; the HDX connection is established using Gateway B

C. Resource enumeration occurs through Gateway B; the HDX is established using Gateway A

D. Resource enumeration and the HDX connection are established using Gateway B

 

Correct Answer: C


 

CCE-V 1Y0-311 certification exam questions and answers are verified by an expert team, authentic and valid, download Lead4Pass 1Y0-311 dumps: https://www.leads4pass.com/1y0-311.html, use
Practice 138 exam questions in PDF or VCE tool, guaranteeing you 100% pass the exam.

Related Posts

Latest Lead4Pass 1Y0-402 dumps to help you pass the 2022-2023 exam

0 Comments

Lead4Pass 1Y0-402 dumps contain 140 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2022-2023 CCE-V 1Y0-402 certification exam. Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2022-2023 1Y0-402 dumps:…

Latest Lead4Pass 1Y0-301 dumps to help you pass the 2023 exam

0 Comments

Lead4Pass 1Y0-301 dumps contain 112 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2022 CCE-V 1Y0-301 certification exam. Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2022 1Y0-301 dumps:…

Latest Lead4Pass 1Y0-401 dumps to help you pass the 2022-2023 exam

0 Comments

Lead4Pass 1Y0-401 dumps contain 449 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2022-2023 CCE-V 1Y0-401 certification exam. Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2022-2023 1Y0-401 dumps:…