Latest Lead4Pass 1Y0-301 dumps to help you pass the 2023 exam

0 Comments

lead4pass 1y0-301 dumps 2022

Lead4Pass 1Y0-301 dumps contain 112 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2022 CCE-V 1Y0-301 certification exam.

Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2022 1Y0-301 dumps: https://www.leads4pass.com/1y0-301.html,
Help you pass the exam with ease.

Share a part of Lead4Pass 1Y0-301 dumps exam questions and answers online study:

Number of exam questionsExam nameExam code
15Deploying Citrix XenDesktop 7.6 Solutions1y0-301
Question 1:

Scenario: A Citrix Engineer is provisioning several new desktops using Machine Creation Services. After provisioning, the new desktops are created but remain in an unregistered state.

What is a likely reason why the desktops remain in an unregistered state?

A. IPv6 is enabled on the new desktops.

B. The hypervisor\’s shared storage is unavailable.

C. The SSL certificate on the Delivery Controller is invalid.

D. The Windows Firewall is enabled on the desktop with no exceptions.

 

Correct Answer: B

 
Question 2:

Scenario: A Citrix Engineer needs to enable Active Directory Machine Account Password Management in a XenDesktop environment where Provisioning Services is used. The target devices belong to the same Active Directory domain and are assigned a vDisk in Standard mode.

Which three Active Directory permissions are required to enable Active Directory Machine Account Password Management in this environment? (Choose three.)

A. Move

B. Reset

C. Delete

D. Create

E. Rename

 

Correct Answer: BCD

 
Question 3:

Which two other database server permissions are required in a Provisioning Services farm in addition to \’execute permissions on the stored procedures\’? (Choose two.)

A. db_owner

B. db_datawriter

C. db_datareader

D. db_accessadmin

E. db_securityadmin

 

Correct Answer: BC

 
Question 4:

What is required by NetScaler Gateway when enabling remote access in a XenDesktop deployment?

A. An LDAP bind account

B. A connection URL to the hypervisor

C. A root certificate from the internal CA

D. The IP address of the RDS License Server

 

Correct Answer: A

 
Question 5:

Scenario: StoreFront is currently being used to access internal resources. A Citrix Engineer needs to create a single Fully Qualified Domain Name (FQDN) to access a store internally and externally for the current StoreFront server. The internal FQDN is inside.company.com and the external FQDN is outside.company.com.

Which kind of certificate should the engineer generate to support a wide range of unmanaged devices?

A. Self-signed server certificate

B. Third-party signed server certificate

C. Third-party multi-domain certificate with Subject Alternative Name

D. Enterprise Root CA Signed certificate with Subject Alternative Name

 

Correct Answer: C

 
Question 6:

A Citrix Engineer could use __________ to enable high availability for XenDesktop site databases. (Choose the correct option to complete the sentence.)

A. SQL Server 2008 SP2 Cluster

B. SQL Server 2012 SP1 Express

C. SQL Server 2012 SP1 with Replication

D. SQL Server 2008 R2 SP2 with Mirroring

 

Correct Answer: D

 
Question 7:

Scenario: A Citrix Engineer is using the XenApp Services Support URL to enable support for legacy clients. The services URL is configured with explicit authentication. The engineer needs to configure StoreFront to support pass-through for a new group of legacy clients.

How could the engineer configure pass-through authentication for the new group of legacy clients while maintaining explicit authentication for existing legacy clients?

A. Add the pass-through authentication method in the site configuration file.

B. Change the services support site authentication method to pass-through.

C. Create a new store and set pass-through authentication as the \’LogonMethod\’ on the services URL.

D. Add the pass-through authentication method to the legacy services URL using the StoreFront console.

 

Correct Answer: C

 
Question 8:

Scenario: After using evaluation licensing to explore XenDesktop, a Citrix Engineer installs valid Enterprise licenses on the Citrix License Server. The engineer confirms that the licenses show correctly in the license console. A few weeks later, users in the environment report that they are receiving an error message when logging into Desktop OS machines that states the evaluation license is about to expire.

What should the engineer do to correct this issue?

A. Select the correct product edition in Citrix Studio.

B. Delete the evaluation license and restart the License service.

C. Reallocate the production license with the FQDN of the License Server.

D. Reinstall the production licenses on the License Server and restart the License service.

 

Correct Answer: A

 
Question 9:

Where should a Citrix Engineer import a self-signed hypervisor host certificate in order to use a host connection URL in a XenDesktop/vSphere deployment?

A. Personal

B. Trusted People

C. Enterprise Trust

D. Trusted Root Certificate Authorities

 

Correct Answer: B

 
Question 10:

Which set of components and services are specific to the FlexCast Management Architecture (FMA)?

A. Citrix Studio, site database, Data Collector, Citrix Director

B. StoreFront, Delivery Controller, Citrix Studio, SQL High Availability

C. Virtual Delivery Agent, Delivery Controller, site database, Citrix Director

D. Local Host Cache, Citrix Studio, Delivery Controller, Virtual Delivery Agent

 

Correct Answer: C

 
Question 11:

A Citrix Engineer needs to configure a XenDesktop site; however, the engineer does NOT have permissions to access the SQL Server or the SQL database.

What should the engineer do to configure the new XenDesktop site?

A. Use an Access database instead of a SQL database.

B. Use the local administrator account for the Delivery Controller.

C. Ask a database administrator to enable mixed-mode authentication on the SQL database server and relaunch the site configuration wizard.

D. Generate a SQL database script during the creation of the site and ask a database administrator to run the script directly on the database designated for the new site.

 

Correct Answer: B

 
Question 12:

A Citrix Engineer is in the process of setting up a remote access solution using self-signed certificates.

To help ensure a secure remote connection, the engineer must install a Root certificate on the __________ and __________. (Choose the two correct options to complete the sentence.)

A. endpoint device

B. StoreFront server

C. Domain Controllers

D. Delivery Controllers

 

Correct Answer: AB

 
Question 13:

Scenario: Users of a corporate StoreFront deployment subscribe to their commonly used applications. A Citrix Engineer creates a second StoreFront deployment group; however when users connect to this deployment their subscribed application preferences are NOT retained.

How could the engineer ensure that the subscriptions are visible in the second deployment?

A. Configure subscription synchronization using PowerShell.

B. Edit the web.config file and include the other StoreFront deployment.

C. Ensure that the second StoreFront server group is in the trusted site zone.

D. Use a script to copy the c:\inetpub folders between all the StoreFront servers.

 

Correct Answer: A

 
Question 14:

Which two ports should be used for communication between the Virtual Delivery Agent and the Delivery Controllers? (Choose two.)

A. 80

B. 443

C. 636

D. 1494

E. 2598

 

Correct Answer: AB

 
Question 15:

Scenario: A corporate security policy prohibits the creation of domain accounts unless absolutely necessary. During the deployment of XenDesktop, a Citrix Engineer created a new SQL site database.

Which account type should the engineer use to grant permission on the SQL site configuration database for production use?

A. SQL account

B. Domain service account

C. Local account on Delivery Controllers

D. Delivery Controller computer accounts

 

Correct Answer: D


 

CCE-V 1Y0-301 certification exam questions and answers are verified by an expert team, authentic and valid, download Lead4Pass 1Y0-301 dumps: https://www.leads4pass.com/1y0-301.html, use
Practice 112 exam questions in PDF or VCE tool, guaranteeing you 100% pass the exam.

Related Posts

Latest Lead4Pass 1Y0-403 dumps to help you pass the 2023 exam

0 Comments

Lead4Pass 1Y0-403 dumps contain 99 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2023 CCE-V 1Y0-403 certification exam. Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2023 1Y0-403 dumps:…

Latest Lead4Pass 1Y0-311 dumps to help you pass the 2023 exam

0 Comments

Lead4Pass 1Y0-311 dumps contain 138 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2023 CCE-V 1Y0-311 certification exam. Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2023 1Y0-311 dumps:…

Latest Lead4Pass 1Y0-402 dumps to help you pass the 2022-2023 exam

0 Comments

Lead4Pass 1Y0-402 dumps contain 140 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2022-2023 CCE-V 1Y0-402 certification exam. Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2022-2023 1Y0-402 dumps:…