Latest Lead4Pass 1Y0-401 dumps to help you pass the 2022-2023 exam

0 Comments

lead4pass 1y0-401 dumps 2022-2023

Lead4Pass 1Y0-401 dumps contain 449 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2022-2023 CCE-V 1Y0-401 certification exam.

Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2022-2023 1Y0-401 dumps: https://www.leads4pass.com/1y0-401.html,
Help you pass the exam with ease.

Share a part of Lead4Pass 1Y0-401 dumps exam questions and answers online study:

Number of exam questionsExam nameExam code
12Designing Citrix XenDesktop 7.6 Solutions1y0-401
Question 1:

A Citrix Architect decides that pooled desktops are the appropriate delivery model for CGE\’s Engineers end- user group. Which two reasons explain the architect\’s delivery model decision? (Choose two.)

A. The CAD application is updated frequently.

B. It allows engineers to install their own applications.

C. It isolates CPU and memory resources to single instances.

D. The instability of the CAD application impacts several end users.

 

Correct Answer: CD

 
Question 2:

CGE needs to define its management process for desktop image releases. Some groups need a process for version control that includes thorough testing prior to production. Why does using Hypervisor templates and leveraging Workflow Studio to deploy desktops from templates help manage the image versioning process?

A. It allows for scripts to be executed from the same network share as the deployment template.

B. It allows for automatic, scripted upgrades of the deployment template.

C. It provides centralized, automated, single-image management.

D. It facilitates consistent deployment of base images.

 

Correct Answer: C

 

Question 3:

A Citrix Architect is designing a multi-server Provisioning Services solution for CGE. The solution must be

highly available and minimize the risk of vDisk inconsistency.

Why does implementing RAID 10 satisfy the requirements?

A. It provides fault tolerance and the highest performance.

B. It minimizes disk space and provides the highest performance.

C. It provides striping and the highest performance.

D. It minimizes disk space and provides fault tolerance.

 

Correct Answer: C

 

Question 4:

Why is configuring an iSCSI LUN on a NAS the best design choice for vDisk storage?

A. It is the least expensive solution.

B. It is a highly scalable and resilient solution.

C. It creates the least amount of administrative overhead.

D. It reduces the system footprint.

 

Correct Answer: D

 
Question 5:

Scenario:

CGE wants to use NetScaler Insight to capture network metrics for connections to the Citrix environment. Specifically, CGE wants to capture internal and external end users connecting to XenDesktop.

Where in the design should a Citrix Architect place NetScalers to capture the required metrics for internal end users without using ICA Proxy?

A. In front of the StoreFront server group

B. In-line between the clients and the Delivery Controllers

C. In the network DMZ for NetScaler Gateway connections

D. In-line between the clients and the XenDesktop virtual desktops

 

Correct Answer: D

 
Question 6:

Why should memory and network utilization be used to identify bottlenecks?

A. Excessive memory and network utilization will slow the loading of vDisks and cache files by Provisioning Services

B. Excessive memory and network utilization on the vDisk store will slow down the PXE boot process.

C. Excessive memory and network utilization can increase fragmentation of the TFTP boot strap file.

D. Excessive memory and network utilization can increase fragmentation of the vDisks.

 

Correct Answer: B

 
Question 7:

The company needs to define its management process for desktop image releases.

Which tool should the architect recommend for the image management process?

A. Provisioning Services

B. Hypervisor templates and snapshots

C. Windows Deployment Services

D. XenConvert

 

Correct Answer: A

 
Question 8:

Why does using Windows Event Viewer help the company comply with its security policy?

A. Because it is a centralized, industry-standard log that is easily queried

B. Because it password-protects the audit logs for added security

C. Because it uses a standard TCP port

D. Because it collects logs from multiple devices

 

Correct Answer: A

 
Question 9:

Scenario: The architect for the company has identified that virtualizing the entire server infrastructure will provide the best return on investment (ROI) and lowest maintenance costs for the new infrastructure. In order to proceed with this recommendation, a monitoring strategy must be put in place to ensure that the virtualization platform does NOT become overloaded.

How can the architect identify if the XenServer hosts are the source of a bottleneck?

A. Identify of the CPU consumption is above 85%

B. Identify if memory consumption is above 90%

C. Identify if disk queue length increases above zero

D. Identify if network utilization rises above 50%

 

Correct Answer: A

 
Question 10:

Which two design decisions should the architect recommend to improve the user experience? (Choose two.)

A. Configure Clipboard policy

B. Configure Drive encryption

C. Configure Flash redirection

D. Configure Media redirection

 

Correct Answer: CD

 
Question 11:

How should the components be set up for this environment?

A. Configure NetScaler high availability pair. Place the StoreFront servers and Delivery Controllers in the internal network.

B. Configure NetScaler cluster. Place the StoreFront servers and Delivery Controllers in the internal network.

C. Configure NetScaler high availability pair. Place the StoreFront servers in the DMZ and the Delivery Controllers in the internal network.

D. Configure NetScaler cluster. Place the StoreFront servers in the DMZ and the Delivery Controllers in the internal network.

 

Correct Answer: A

 
Question 12:

How should the architect configure the virtual servers on the appliance?

A. Create one virtual server and bind it to a session policy that is configured in ICA Proxy mode using the datacenter StoreFront server.

B. Create two virtual servers and bind them to a redirection policy that is configured in ICA Proxy mode using the datacenter StoreFront server.

C. Create three virtual servers configured with the subnets of the three sites and bind them to redirection policies that are configured in ICA Proxy mode using the StoreFront server of that subnet.

D. Create six virtual servers in high-availability pairs configured with the subnets of the three sites and bind them to redirection policies that are configured in ICA Proxy mode using the StoreFront server of that subnet.

 

Correct Answer: A


 

CCE-V 1Y0-401 certification exam questions and answers are verified by an expert team, authentic and valid, download Lead4Pass 1Y0-401 dumps: https://www.leads4pass.com/1y0-401.html, use
Practice 449 exam questions in PDF or VCE tool, guaranteeing you 100% pass the exam.

Related Posts

Latest Lead4Pass 1Y0-311 dumps to help you pass the 2023 exam

0 Comments

Lead4Pass 1Y0-311 dumps contain 138 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2023 CCE-V 1Y0-311 certification exam. Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2023 1Y0-311 dumps:…

Latest Lead4Pass 1Y0-301 dumps to help you pass the 2023 exam

0 Comments

Lead4Pass 1Y0-301 dumps contain 112 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2022 CCE-V 1Y0-301 certification exam. Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2022 1Y0-301 dumps:…

Latest Lead4Pass 1Y0-402 dumps to help you pass the 2022-2023 exam

0 Comments

Lead4Pass 1Y0-402 dumps contain 140 up-to-date exam questions and answers that are proven to be effective and can help you successfully pass the 2022-2023 CCE-V 1Y0-402 certification exam. Lead4Pass provides PDF and VCE lightweight learning tools to help you learn efficiently and increase your learning progress. Download 2022-2023 1Y0-402 dumps:…